Šivalni stroj bagat

Legendarni šivalni stroji Bagat so ponovno z nami.

Servis bagat

Bagat, ki že od leta 1955 razveseljuje in zadovoljuje šivilje. Vsi se še spomnimo modelov iz družine Bagat kot so Slavica, Višnja, Ruža in Jadranka. Uporabljale so jih že naše babice in mame, morda pa ste prve korake v svet šivanja začeli z njimi tudi vi.

Želja po ohranitvi in ponovni obuditvi te velike blagovne znamke v svetu gospodinjskih šivalnih strojev, z močno voljo in sodelovanjem tehnikov, mehanikov in tujih partnerjev je ustvarila nove modele BAGAT šivalnih strojev, kateri se proizvajajo v isti tovarni kot šivalni stroji Singer.

Prvi prototip šivalnega stroja v Bagatu je leta 1955 izdelal mehanik Šime Pavić. Prototip je tehtal več kot sedem kilogramov in je lahko šival naprej in nazaj, cik-cak šivanje, polavtomatsko šivanje gumbnic, šivanje gumbov,možnost izbire devet vrst vzorcev in šivanje z dvema iglama.

Uživajte v napredni tehnologiji novih šivalnih strojev znamke Bagat, kateri vam ponujajo različne šivalne programe, kot so različni dekorativni šivi, overlock šivi in izdelave gumbnice (4-stopenjska ali 1-stopenjska avtomatska gumbnica). Prav tako imajo vgrajen avtomatski vdevalec niti in LED osvetlitev delovne površine. Možnost šivanja z dvojno iglo in več plastnega šivanja (kot je jeans in podobno).

V našem servisu popravljamo in prodajamo šivalne stroje Bagat!